00 389 78 28 44 33

Заработувај на интернет

Дали сакате да заработувате повеќе од 500еу месечно?

информирај се

Проект ВО.мк

Дали при пребарување на некој производ на Google Ви се појавуваат Српски и Бугарски вебстрани и производи? ДА?

решение

Купи поддомен на ВО.мк

Во моментов поддомените имаат попуст до 50%, по изработката на софтверот и вметнување на податоците Вашиот поддомејн ќе добие двојно поголема вредност.

Нарачка на домен

Производи и Услуги


кои можете да ги промовирате и да заработувате

ВО.мк

Регистрација на поддомени конкурентни и оптимизирани за прва страна на Google.

Ekarta Photo Booth

Промоција на настани и уникатна забава за посетителите. Споделување на Facebook за поголем ефект.

Креативни решенија

Графички дизајн на веб страните и социјалните мрежи за поголем ефект на промоцијата.

eCommerce

Изработка на веб продавници за онлајн продажба во Македонија или Shopify за продажба во странство.

Понуда


побарајте понуда или купете од следните линкови

 • Поддомен на ВО.мк

 • од 6150 ден.
 • - Дизајн на страна
 • - Вклучен хостинг
 • - Неограничени фотографии
 • - 12 месеци самостојно ажурирање
 • - Гратис промоција со Photo Booth
 • Резервирај
 • Photo Booth

 • од 6000 ден.
 • - Промоција на социјални мрежи
 • - Green Screen технологија за брзо менување на позадините
 • - Дизајн на фото рамка
 • - Принтање на фотографии
 • - Изнајмување за 2 часа + реквизити
 • Резервирај веднаш
 • Web Design & Internet Marketing

 • од 1000ден. месечно
 • - Дизајн и Хостирање на веб страни
 • - Изработка на интернет продавници
 • - Промоција на социјални мрежи
 • - Google AdWords
 • - Графички дизајн
 • Нарачај тука

Контакт


Димитар Влахов 64