00 389 78 28 44 33

Home » Членови » 389013 – Рајна

389013 – Рајна

Добредојдовте на Мојата Лична Веб Страна

Јас сум

Рајна

Кликнете на мојот директен линк за препорака на shop.ekarta.mk – тука и регистрирајте се во Мојата Продавницата!

 

Почитувани доколку сакате да купувате со ПОПУСТ или да ЗАРАБОТИТЕ од препорака на нови потрошувачи РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ веднаш!

Како да препорачувате?

 • Користете ги социјалните мрежи! Неколку пати во денот објавете го линкот до Вашата лична веб страна на Facebook и побарајте од Вашите пријатели да се регистрираат!
 • Пратете ја Вашата лична веб страна во приватна порака на Facebook!
 • Пратете емаил со Вашата лична веб страна
 • Примери за промоција Видете тука

Сеуште немате прoфил?

Кликнете тука и регистрирајте се бесплатно!

 

Дали при пребарување на некој производ на Google Ви се појавуваат Српски и Бугарски вебстрани и производи? ДА?

Во.мк е решението за проблемот.

Развиваме аликација преку која за секој производ едноставно во неколку чекори ќе може да се внесе општ опис, технички податоци, објаснување на начинот на работа и негова корисна примена, вметнување на стандарди и упатства за користење, водич за купување на исти или слични производи. Со ова ја зголемуваме можноста тој производ да се појави на првата страна на Google пред конкуренцијата и странските резултати од пребарувањето.

Клучно и единствено е името на доменот vo.mk затоа што пред наставката може да се додаде било кој збор (rabota.vo.mk), производ (vrati.vo.mk), услуга (motoservis.vo.mk), клучен збор (avtomobili.vo.mkfakulteti.vo.mk, apteki.vo.mk) или комбинација од зборови (salonizaubavina.vo.mk), vlado.vo.mk, maja.vo.mk, restorani.vo.mk и тн.

– секоj може да откупи домен и да го препродаде, a фирма можете да регистрира домен исто како на конкурентот. Ако постои vrati.mk. Откупувате vrati.vo.mk!

– преку порталот во.мк полесно ќе ве најдат купувачите

– преку апликацијата (софтверот) што ја развиваме брзо и лесно ќе направите и ажурирате веб страна или продавница на интернет.

Во.мк ќе биде мини енциклопедија напишана од професионалците кои го продаваат производот или услугата. Така ќе дојдеме заеднички на прва страна на Google.

Што е CrowdFunding? Тоа е нова многу популарна метода на инвестирање во одреден производ, купувачите пред појавување на производот на пазарот го купуваат со 50% или поголем попуст од реалната продажна вредност, производителот предвреме собраните средства ги инвестира во својот производ и по изработката ги доставува до купувачите. Како посебен сектор на нашата компанија Екарта се развива CrowdFunding платформа Plan To Fund It, преку која Вие можете да го купите производот кој компанијата ќе го развие како нов иновативен софтвер вметнат на во.мк. Овој софтвер ќе го реши проблемот при пребарување во Македонија со брзото и лесно вметнување на содржина. За возврат ќе добиете големи попусти, а Ние ќе споделиме и дел од профитот со Вас и нашите потрошувачи кој инвестирале во развојот на софтверот.

 

ИДЕИ ЗА ЗАРАБОТКА

 1. Закупете го Вашиот поддомен денес и продадете го по повисока цена по активирање на веб страната и вметнување на содржината – заработката е целосно Ваша! Идеи за поддомени видете тука.
  • ​​Во моментов поддомените имаат попуст до 50%, по изработката на софтверот и вметнување на податоците Вашиот поддомен ќе добие двојно поголема вредност.
 2. Дополнително ќе заработите од профитот што ќе го оствари апликацијата Во.мк
  • ​​Како што веќе спомнавме ќе споделиме дел од профитот со Нашите корисници
 3. Заработете од препорака на Пријател
  • ​​Видете повеќе за партнерската програма на страната ekarta.mk, со Вас СПОДЕЛУВАМЕ 35% од СЕКОЈА продажба или СИТЕ средства наменети за маркетинг

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ВЕДНАШ Вашиот домен, Отворете ја страната од картичката што ја добивте од Вашиот пријател. Пример. www.ekarta.mk/3891234 и следете ги упатствата

или

Кликнете тука и пријавете се!

Ќе Ве контактираме во првиот слободен термин! Ви благодариме!

 

Нашата цел е да го зголемиме бројот на регистрирани потрошувачи да можеме да дадеме поголем попуст, со тоа Вие и Вашите пријатели ќе купувате поевтино! И секако, дополнително ќе заработувате од Вашите препораки.

 • Најдобро е што немате потреба да објаснувате, потребно е само да ги препорачате Вашите пријатели да купуваат од ВАШАТА продавница! А кој не сака да купува со поголем попуст?

Едноставно отворете ја Вашата продавница. Кликнете на било кој линк означен како МОЈА ПРОДАВНИЦА и регистрирајте го Вашиот пријател.

ЕКАРТА го користи добро познатиот модел на интернет заработка Affiliate маркетинг (партнерски маркетинг). Поточно, фирмата дели дел од заработката со купувачите и оние кои препорачуваат производи.

Препораката е најдобриот маркетинг, и затоа одлучивме да споделиме со Вас дури до 35% од секоја продажба што ке ја направат Вашите пријатели!

Колку пати до сега сте заработиле од препорака на некој ресторан, маркет, фирма или било кој занаетчија?

Од денес секое купување на Вашите препорачани пријатели Ви носи ЗАРАБОТКА!

 

Affiliate програмата е наменета за сите членови но особено е мотивирачка за оние што навистина сакаат
да ЗАРАБОТАТ од препорака на нови потрошувачи!

 

Најбогатите луѓе на светот трагаат по нови мрежи, а останатите бараат работа!

Доналд Трамп на интервју во 2009 мрежниот маркетинг го нарекува бизнис на 21-от век.

 

Регистрација или препорака на нов член можете да направите со формуларот за регистрација или електронски преку Вашата лична веб страна или со директниот линк за препорака. Со директно насочување на Вашите пријатели на Вашата лична веб страна или продавницата, преку испраќање на линкот од вашата лична веб страна или линкот за директна препорака на емаил, смс или на facebook.

Се што треба е Вашиот пријател да кликне на линкот за препорака и да креира нов профил.

 • Регистрација и препораки преку Facebook

Неколку пати во денот објавете го линкот до Вашата продавница или замолете ги Вашите пријатели да се регистрираат, пратете им го линкот за директна препорака во приватна порака.

 

 

Сеуште немате прoфил?

Кликнете тука и регистрирајте се бесплатно!

 

 

 

Кликнете на мојот директен линк за препорака на shop.ekarta.mk – тука и регистрирајте се во Мојата Продавницата!

 

МОЈА ПРОДАВНИЦА 

Регистрација на продавницата – Кликни тука и регистрирај се!
Мој директен линк за препорака на shop.ekarta.mk

 

 

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ВЕДНАШ Вашиот домен!

Благодарам!