00 389 78 28 44 33

Home » Articles posted by ekarta

Author Archives: ekarta

Како работи ЕКАРТА? Како до заработка?

Лесно до заработка како 1 2 3 1 – Се регистрирате на нашата продавница, и добивате лична Веб страна за промоција 2 – Вашата лична веб страна ја споделувате со Вашите пријатели на Facebook и преку директни контакти 3 – Заработувате од секое купување на Вашите и нивните пријатели (видете Партнерска програма) Бонус Заработка – […]

читај повеќе

Проект ВО.мк

Дали при пребарување на некој производ на Google Ви се појавуваат Српски и Бугарски вебстрани и производи? ДА? Во.мк е решението за проблемот.

читај повеќе

Интересни факти за вредноста на домените

  Сл.1: Сите што започнуваат бизнис „мораат“ да обезбедат име на домен. Зошто добрите домени имаат висока цена? Дали навистина имаат високи цени? Полемиката околу влијанието на имињата на домените никогаш не е тема на разговор помеѓу оние кои ја разбираат нивната вредност. Оние кои што не се доволно запознаени со оваа проблематика едностaвно треба […]

читај повеќе