00 389 78 28 44 33

Category Archives: Често поставувани прашања

Проект ВО.мк

Дали при пребарување на некој производ на Google Ви се појавуваат Српски и Бугарски вебстрани и производи? ДА? Во.мк е решението за проблемот.

читај повеќе

Примери за промоција на Вашата лична веб страна

Како се промовира најефикасно? 1 – Споделете ја вашата лична веб страна на интернет, преку емаил, преку Facebook 2 – Побарајте да Ви изработиме визит картички и споделте ги на Вашите пријатели 3 – Препорачајте им на Вашите пријатели да купуваат од продавницата shop.ekarta.mk  

читај повеќе

Партнерската програма на ekarta.mk

Менаџментот на Eкарта одлучи поголемиот дел од средствата за маркетинг да ги сподели со корисниците на услугите користејки ја најстарата метода на интернет Affiliate marketing познат како партнерски маркетинг и го имаат 95% од веб продавниците во светот Заработете од препорака на Пријател со Вас СПОДЕЛУВАМЕ 35% од добивката на Екарта од СЕКОЈА продажба или СИТЕ средства […]

читај повеќе