00 389 78 28 44 33

Category Archives: Новости

Интересни факти за вредноста на домените

  Сл.1: Сите што започнуваат бизнис „мораат“ да обезбедат име на домен. Зошто добрите домени имаат висока цена? Дали навистина имаат високи цени? Полемиката околу влијанието на имињата на домените никогаш не е тема на разговор помеѓу оние кои ја разбираат нивната вредност. Оние кои што не се доволно запознаени со оваа проблематика едностaвно треба […]

читај повеќе

Што е CrowdFunding?

CrowdFunding е нова многу популарна метода на инвестирање во одреден производ. Купувачите пред појавување на производот на пазарот го купуваат со 50% или поголем попуст од реалната продажна вредност, производителот предвреме собраните средства ги инвестира во својот производ и по изработката ги доставува до купувачите. Како посебен сектор на нашата компанија Екарта се развива CrowdFunding […]

читај повеќе