00 389 78 28 44 33

Home » Slider » Како работи ЕКАРТА? Како до заработка?

Како работи ЕКАРТА? Како до заработка?

Лесно до заработка како 1 2 3

1 – Се регистрирате на нашата продавница, и добивате лична Веб страна за промоција

2 – Вашата лична веб страна ја споделувате со Вашите пријатели на Facebook и преку директни контакти

3 – Заработувате од секое купување на Вашите и нивните пријатели (видете Партнерска програма)

Бонус Заработка – доколку закупите некој од поддомените на ВО.мк и истите се продадат на нашата веб страна во делот продажба на регистрирани домени.

Како функционира сето ова?

За Екарта! Компанијата има изработено различни проекти од делот Веб Дизајн, Графички Дизајн и Веб Девелопмент. Имаме развиено сопствена платформа наречена SAE CMS vo .net технологија. Посетете не на www.ekarta.com.mk

Во.мк како идеја се развива подолго време па се одлучивме да изработиме бизнис план и физибилити.

Разгледувајки ги резултатите и анализите се одлучивме Во.мк да се финансира преку CrowdFunding платформата Plan To Fund It која работи како посебен сектор на нашата компанија Екарта.

Повеќе информации за проектот ВО.мк и начинот на заработка можете да видите тука.

Менаџментот на Екарта одлучи поголемиот дел од средствата за маркетинг да ги сподели со корисниците на услугите користејки ја најстарата метода на интернет Affiliate marketing или партнерски маркетинг и го имаат 95% од веб продавниците во светот

Заработувате од директна препорака на Пријател

  • ​​Видете повеќе за партнерската програма на страната ekarta.mk, со Вас СПОДЕЛУВАМЕ 35% од СЕКОЈА продажба или СИТЕ средства наменети за маркетинг
  • Повеке информации за партнерската програма видете тука

 

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ВЕДНАШ Вашиот домен, Посетете ја страната од картичката што ја добивте од Вашиот пријател. Пример. www.ekarta.mk/3891234 и следете ги упатствата

или

Кликнете тука и пријавете се!

Ќе Ве контактираме во првиот слободен термин! Ви благодариме!