00 389 78 28 44 33

Home » Често поставувани прашања » Партнерската програма на ekarta.mk

Партнерската програма на ekarta.mk

Менаџментот на Eкарта одлучи поголемиот дел од средствата за маркетинг да ги сподели со корисниците на услугите користејки ја најстарата метода на интернет Affiliate marketing познат како партнерски маркетинг и го имаат 95% од веб продавниците во светот

Заработете од препорака на Пријател

со Вас СПОДЕЛУВАМЕ 35% од добивката на Екарта од СЕКОЈА продажба или СИТЕ средства наменети за маркетинг на продавницата shop.ekarta.mk

 

Како ја следиме препораката?

Преку Affiliate Marketing или позната метода на интернет маркетинг.

Кога ќе ја споделите на Facebook Вашата лична веб страна или директен линк. Во секој линк имаме вградено програмски код преку кој секој пријател што ќе кликне и ја посети продавницата shop.ekarta.mk ние знаеме дека Вие сте го препорачале.

Така секоја препорака се регистрира на веб страната и при повторно враќање на тој корисник и оствaрено било какво купување софтверот автоматски Ви пресметува процент од секоја продажба.

Со Вас СПОДЕЛУВАМЕ 35% од добивката на Екарта од СЕКОЈА продажба

Да биде ова појасно ќе опишеме како се распределуваат овие 35% проценти од добивката.

 

Пример 1:

1 – Вие сте препорачале пред неколку дена пријател и тој сега купил производ од 10 000 денари

2 – Доколку производот е некоја наша услуга од еКарта ние сме одредиле 35% да споделиме со Вас

Вие како директен препорачател веднаш добивате 20% а останатите 15% се распределуваат по 3% кај корисникот што ве препорачал вас и нагоре до 5то ниво.

3 – Доколку овие 10000 денари ги купи корисник кој е препорачан од вашиот пријател вие ќе заработите 3% од продажбата и така надолу до 5то ниво.

Affiliate Marketing План на Екарта 

 • Директна препорака – 20%
 • Препорака ниво 1 – 3%
 • Препорака ниво 2 – 3%
 • Препорака ниво 3 – 3%
 • Препорака ниво 4 – 3%
 • Препорака ниво 5 – 3%

 

Пример 2:

1 – Вие сте препорачале пред неколку дена пријател и тој сега купил производ од 10 000 денари

2 – Доколку производот е физички производ и продавачот ни одредил заработка (маржа) на еКарта од 25%, Ние сите 25% ќе ги  споделиме со Вас.

Вие како директен препорачател веднаш добивате 15% а останатите 10% се распределуваат по 2% кај корисникот што ве препорачал вас и нагоре до 5то ниво.

3 – Доколку овие 10000 денари ги купи корисник кој е препорачан од вашиот пријател вие ќе заработите 2% од продажбата и така надолу до 5то ниво.

Affiliate Marketing План на Екарта за производи со 25% заработка

 • Директна препорака – 15%
 • Препорака ниво 1 – 2%
 • Препорака ниво 2 – 2%
 • Препорака ниво 3 – 2%
 • Препорака ниво 4 – 2%
 • Препорака ниво 5 – 2%

За сите други варијации на % на заработка 15%, 20%, 25%, 30% одобрени од дилерите и дистрибутерите на производи видете тука.

Исплата може да побарате на сума поголема од 1000 денари или по договор може да ја искористите за купување на производи од продавницата.

 

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ВЕДНАШ Вашиот домен, Отворете ја страната од картичката што ја добивте од Вашиот пријател. Пример. www.ekarta.mk/389001 и следете ги упатствата

или

Кликнете тука и пријавете се!

Ќе Ве контактираме во првиот слободен термин! Ви благодариме!