00 389 78 28 44 33

Home » Проект ВО.мк

Проект ВО.мк

Дали при пребарување на некој производ на Google Ви се појавуваат Српски и Бугарски вебстрани и производи? ДА?

Во.мк е решението за проблемот. Развиваме аликација преку која за секој производ едноставно во неколку чекори ќе може да се внесе општ опис, технички податоци, објаснување на начинот на работа и негова корисна примена, вметнување на стандарди и упатства за користење, водич за купување на исти или слични производи. Со ова ја зголемуваме можноста тој производ да се појави на првата страна на Google пред конкуренцијата и странските резултати од пребарувањето.

Клучно и единствено е името на доменот vo.mk затоа што пред наставката може да се додаде било кој збор (rabota.vo.mk), производ (vrati.vo.mk), услуга (motoservis.vo.mk), клучен збор (avtomobili.vo.mk, fakulteti.vo.mk, apteki.vo.mk) или комбинација од зборови (salonizaubavina.vo.mk), vlado.vo.mk, maja.vo.mk, restorani.vo.mk и тн.

– секоj може да откупи домен и да го препродаде, a фирма можете да регистрира домен исто како на конкурентот. Ако постои vrati.mk. Откупувате vrati.vo.mk!

– преку порталот во.мк полесно ќе ве најдат купувачите

– преку апликацијата (софтверот) што ја развиваме брзо и лесно ќе направите и ажурирате веб страна или продавница на интернет.

Во.мк ќе биде мини енциклопедија напишана од професионалците кои го продаваат производот или услугата. Така ќе дојдеме заеднички на прва страна на Google.

Што е CrowdFunding? Тоа е нова многу популарна метода на инвестирање во одреден производ, купувачите пред појавување на производот на пазарот го купуваат со 50% или поголем попуст од реалната продажна вредност, производителот предвреме собраните средства ги инвестира во својот производ и по изработката ги доставува до купувачите. Како посебен сектор на нашата компанија Екарта се развива CrowdFunding платформа Plan To Fund It, преку која Вие можете да го купите производот кој компанијата ќе го развие како нов иновативен софтвер вметнат на во.мк. Овој софтвер ќе го реши проблемот при пребарување во Македонија со брзото и лесно вметнување на содржина. За возврат ќе добиете големи попусти, а Ние ќе споделиме и дел од профитот со Вас и нашите потрошувачи кој инвестирале во развојот на софтверот.

 

ИДЕИ ЗА ЗАРАБОТКА

  1. Закупете го Вашиот поддомен денес и продадете го по повисока цена по активирање на веб страната и вметнување на содржината – заработката е целосно Ваша!
    1. ​​Во моментов поддомените имаат попуст до 50%, по изработката на софтверот и вметнување на податоците Вашиот поддомејн ќе добие двојно поголема вредност.
  2. Дополнително ќе заработите од профитот што ќе го оствари апликацијата Во.мк
    • ​​Како што веќе спомнавме ќе споделиме дел од профитот со Нашите корисници
  3. Заработете од препорака на Пријател
    • ​​Видете повеќе за партнерската програма на страната ekarta.mk, со Вас СПОДЕЛУВАМЕ 35% од СЕКОЈА продажба или СИТЕ средства наменети за маркетинг

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ВЕДНАШ Вашиот домен, Отворете ја страната од картичката што ја добивте од Вашиот пријател. Пример. www.ekarta.mk/389001 и следете ги упатствата

или

Кликнете тука и пријавете се!

Ќе Ве контактираме во првиот слободен термин! Ви благодариме!