00 389 78 28 44 33

Home » Новости » Што е CrowdFunding?

Што е CrowdFunding?

CrowdFunding е нова многу популарна метода на инвестирање во одреден производ.

Купувачите пред појавување на производот на пазарот го купуваат со 50% или поголем попуст од реалната продажна вредност, производителот предвреме собраните средства ги инвестира во својот производ и по изработката ги доставува до купувачите.

Како посебен сектор на нашата компанија Екарта се развива CrowdFunding платформа Plan To Fund It.

Преку Plan To Fund It Вие можете да го купите производот (Вашиот поддомен) кој компанијата ќе го развие како нов иновативен софтвер вметнат на во.мк.

Овој софтвер ќе го реши проблемот при пребарување во Македонија со брзото и лесно вметнување на содржина.

За возврат ќе добиете големи попусти, а Ние ќе споделиме и дел од профитот со Вас и нашите потрошувачи кој инвестирале и помогнале развојот на софтверот преку предвременото закупување на производот!

Вие можете да заработите едноставно со закупување на неколку домејни и по активирањето на софтверот да ги продадете на компаниите за реалната цена.

Информирајте се повеќе во делот Начини на Интернет Заработка

Кликнете тука и пријавете се!

Ќе Ве контактираме во првиот слободен термин! Ви благодариме!