Пакети Shop.vo.mk
 • Product 1

  ВОмк Starter Shop

  • 0 сетап
   590 ден./м
   5990 ден./год.
   7% - Провизија на трансакција
   15 денари провизија на нарачка
   100 производи во продавницата
 • Product 2

  ВОмк Starter Business

  • 0 сетап
   1240 ден./м
   11900 ден./год.
   5% - Провизија на трансакција
   10 денари провизија на нарачка
   Неограничен број на производи во продавницата
 • Product 3

  ВОмк Starter PRO

  • 0 сетап
   1860 ден./м
   14880 ден./год.
   3% - Провизија на трансакција
   5 денари провизија на нарачка
   Неограничен број на производи во продавницата
 • Product 4

  Business Shop.vo.mk

  • Веб продавница во сопствен домен
   250€ сетап 79€/м + 5%

  Only
  4890.00/mo
  15500.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
 • Product 5

  Pro Shop.vo.mk

  • Веб продавница во сопствен домен
   500 € сетап 299 €/м + 3%
  Only
  12300.00/mo
  31000.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Powered by WHMCompleteSolution